7/16/2011

Galle kuumottelee jo

Olo on rättiväsynyt rankan työviikon jäljiltä. Tuuraan nyt kesän ajan toista sihteeriämme ja työmääräni siis n. kolminkertaistuu normaaliin nähden. Vielä muutama viikko tätä ja sitten helpottaa hetkeksi - vai helpottaako? Tein muutama päivä sitten päiväkohtaisen lukusuunnitelman suuntaa antmaan koko syksyksi ja kevääksi. Se alkaa elokuun 1. päivästä ja loppuu jonnekkin toukokuun loppupuolelle pääsykokeen tietämiin. Olen jakanut vuoden niin, että aikaa on reilu kuukausi aina kahta kurssia varten(esim fy + ke kurssit), tosin siinä sivussa käyn biologian 2 ja 4 kurssit aina viikonloppuisin.

Äidin luota kirjahyllystä löytyy järkyttävä määrä lääketieteellisiä teoksia joita haluaisin alkaa lukemaan iltalukemiseksi(..ja varmasti alankin kun löydän tarpeeksi selkokielisen kirjan) . Myös Galenoksen osto kutkuttelee kummasti koko ajan ja haluaisin senkin ostaa jo, harmi että palkkapäivä on vasta kolmen viikon päästä ja sitä ennen tuskin ilmaantuu rahaa niin, että voisin yli 100 euroa siihen tuhlata. Muutenkin tekisi mieli kamalasti aloittaa jo luku-urakka, mutta tiedän, ettei se ole kovin fiksua vielä, sillä tosiaan teen 40 h työviikkoa ja koitan treenatakkin vielä mahd. paljon sivussa, syksyllä se ei varmasti enää ole niin mahdollista.

Hieman stressaa ikuinen kysymys: raha. Miten tulen hoitamaan talouteni tänä vuonna, kun pääsykoelukemista tai iltalukiota kun ei oikein minkään Kela-tuen piiriin saa pistettyä, eikä kuukausipalkkani meinaa edes vuokraani kattaa. Tiedän, ettei kokopäivätyö tule nyt kyseeseen jos hengissä meinaan selvitä tästä vuodesta. Myöskään lainoja en halua lisää ottaa (ja vanhempani eivät maksa siis mitään). Pienestä palkastani pitäisi myös valmennuskurssiin säästää, eli ehkä mun pitäisi eka opiskella itteni taikuriks ennen lääkikseen hakemista?

Olen niin täynnä intoa, että meinaan räjähtää. Onneksi tämänkin ilo tästä pian itkuksi muuttuu kun lukemisen ja laskemisen saan aloitettua ja voin taas palata maan päälle ja ymmärtää, etten oikeastaan ymmärrä yhtään mitään niistä fysiikan ja kemian kursseista. Ihmisen anatomia onneksi on melko hyvin hallussa, suomeksi ja latinaksi.

Ps. minusta on tulossa varmaan vanha ja tylsä, sillä mielummin haluan salille lauantaiaamuna jumppaan, kuin lähteä perjantai-iltana keikalle kavereiden kanssa ja pitämään hauskaa, tämä siis ei ole valitettavasti kohdallani ikinä toimiva yhtälö, joten valitsin salin.. Huolestuttavaa! :)



 Kuva: täältä

Edit. Mä TEIN SEN. Aloitin meinaan lukemalla ekat 50 sivua soluja ja hormooneja(Jostain äidin ikivanhasta kirjasta)! Jes! :)

 -Jenni

Ei kommentteja: